Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

De leukste trends in standbouw op dit moment!

The_Inside_-_Alkaram_-_Heimtextil_2018_-_Standbouwfotografie(9775).jpg
23 mrt 2018

In deze digitaal gerichte wereld krijgt het ‘live ontmoeten’ steeds meer aandacht.Een stand is tegenwoordig dé plaats om de mensen waar dagelijks mee gemaild wordt echt te ontmoeten. Er is behoefte aan gezelligheid en een goed face-to-face gesprek. Bij The Inside bouwen we in een week stands voor busveringen, dagcrèmes, internetsecurity en meer. Aan diversiteit dus geen gebrek. Toch zien we grote overeenkomsten in de ontwerpvragen die we krijgen. We zetten de laatste trends voor je op een rijtje.

Gezelligheid door groen

Groen kan snel een huiselijke sfeer geven in een stand. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor ‘hangend groen’. Zo worden er bijvoorbeeld hangende groene planten geplaatst in het hospitality gedeelte van de stand. Hierdoor krijg je al snel het gevoel dat je in een knus pop-up café zit. De grote hoge hal waarin de stand staat wordt al snel vergeten.

Industrieel vintage

Een trend op dit moment binnen het interieurontwerp is een industrieel vintage look. We zien steeds vaker interieur trends terug komen binnen de standbouw, het industrieel vintage ontwerp is hier een voorbeeld van. Het gebruik van staal geeft de stand een stoer uiterlijk. Afhankelijk van de combinatie met andere materialen en kleuren geeft dit de stand een vintage uiterlijk of juist een meer industrieel karakter.

 Graphics

Het gebruik van graphics als goede eye catcher is steeds populairder. Door combinaties van verschillende opvallende prints valt een stand goed op. Van dichterbij is er steeds meer detail te zien in de stand. Grahics zijn goed te combineren met ander eyecatchers. Wanneer graphics bijvoorbeeld gecombineerd worden met een ‘vrij’ hangende neon tekst krijgt de stand extra diepte.

Natuurlijke materialen

 

Naast de trend van het vele groen en het tegenovergestelde ten opzichte van de trend graphics zien we ook een trend in het gebruik van natuurlijke materialen. Hout is een veel gebruikt product binnen de standbouw. Onbewerkt of gebeitst hout waarbij de nerven nog goed zichtbaar zijn geven een gevoel van echtheid en authenticiteit. Hierdoor wordt er aan de gepresenteerde producten ook een extra natuurlijk gevoel meegegeven.

Oldschool strak

Een blijvende favoriet is de strak afgewerkte witte stand. Doordat deze stand strak en minimalistisch is kan een bedrijf zich goed presenteren binnen deze neutrale schil. Het geeft je als bedrijf een zakelijk en professioneel uiterlijk. Ook zien we vaak twee vormen die naar elkaar ‘grijpen’ of naar elkaar toelopen waardoor er binnen de stand verbinding wordt gemaakt tussen presentatie en hospitality.

Sparren met onze ontwerpers over jouw beursstand? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0570 65 62 55 of info@the-inside.nl.

Deel dit artikel op social media:

Vorige artikel Terug naar Blog overzicht