Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Uniforme beursbouw voor beursorganisatie.

Als beursorganisator weet u als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een beurs. Enorm veel regelwerk, coördinatie, hollen, stilstaan, bijsturen en continu checken of aan alles is gedacht. Daarnaast dient u ook tijdens de beursorganisatie het contact te onderhouden met exposanten, leveranciers en andere betrokkenen. Tijdrovend, maar noodzakelijk werk om uiteindelijk een perfect resultaat te behalen. The Inside helpt u hierbij, inclusief uniforme standbouw en andere onderdelen van beursbouw [standbouw en beursorganisatie]. Profiteer van onze ruime ervaring op het gebied van beursorganisatie en kies tevens voor kwaliteit!

Beursconcepten-1.jpg

Doe tijdens de beursorganisatie waar u goed in bent

The Inside werkt vanuit het oogpunt “schoenmaker blijf bij je leest”. Dat betekent dat wij u laten doen wat u het beste kunt: contact onderhouden met uw exposanten, terwijl wij doen waar wij goed in zijn en u daarmee de rest geheel uit handen nemen. En dan bedoelen we niet enkel de organisatorische kant van de beursorganisatie, maar ALLES: vanaf het beursconcept tot de gehele inrichting en aankleding van de beursvloer. Zo bieden we u een kant en klaar beurspakket.

Beursconcept_Mets.jpg

Uniforme standbouw voor uw beurs

Als u een beurs organiseert, wilt u zeker weten dat de uitstraling en uitwerking goed is. Alles moet passen bij de sfeer en het thema van de beurs. Uniforme standbouw is een belangrijk onderdeel hiervan. Daar helpen wij u graag bij. The Inside heeft namelijk een magazijn vol met verschillende materialen om uw beurs ‘neer te zetten’: standmateriaal – voor standaardstands en speciale stands -, paviljoens, inrichting en aankleding, vergaderruimten, bewegwijzering… noem maar op! Alles past perfect bij elkaar en wij kunnen zelfs de afwerking op maat verzorgen voor u. Laat onze expertise in uniforme standbouw ook voor u werken!

Beursconcept_Interbride1.jpg

Beursbouw voor elke doelgroep

Wie uw doelgroep ook is, wij helpen u met beursbouw op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van stands en beursbouw, kunnen we voor elke doelgroep een onderscheidende en effectieve beurs faciliteren. Zo hebben wij onder andere beursbouw, uniforme standbouw en/of beursorganisatie verzorgd voor de volgende beurzen:

•  AGROTECHNIEK vanaf 2010
•  5 ELEMENTS 2009, 2010            
•  BEAUTYTRADE 2010
•  EVENT vanaf 2009
•  HORECAVA
•  JONGE GEZINNEN
•  LIBELLE ZOMERWEEK vanaf 2009
•  MARGRIET WINTERFAIR vanaf 2009
•  NATUDAGEN
•  WOONBEURS vanaf 2009
•  CPD DUSSELDORF (voorjaar- en zomereditie)
   vanaf 2006

Bekijk onze portfolio voor een compleet overzicht.

Beursconcept_Interbride2.jpg

Dus...wanneer uw doel een onderscheidende, perfect ingerichte beurs is, dan is The Inside uw ideale partner!


Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Bel mij
Versturen...
Wij wijzen u op onze privacyverklaring


Geïnteresseerd in onze stands?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen