Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Beursbouw algemene info

Voor het ontwerpen en bouwen van een beursstand kunt u in Nederland bij veel bedrijven terecht. Maar als u meer zoekt dan een degelijke en functionele constructie, wordt de keuze al een stuk beperkter. Een goed doordacht ontwerp met de juiste prijs/kwaliteitverhouding, perfecte uitvoering en een dito service kunnen lang niet alle aanbieders u leveren.

Doordat wij geen systeembouwer maar houtbouwer zijn, kunnen wij stands in alle mogelijke vormen, afmetingen en in iedere denkbare kleurstelling bouwen – u krijgt bij ons nooit een standaardontwerp, maar een ontwerp dat geheel aansluit op al uw wensen en uw huisstijl. Wij maken van uw stand het visitekaartje van uw bedrijf op de beurs en…voor elk budget!

Freeslogo-The-Inside.jpg

Ales onder één dak

Aangezien wij 70% van de stands in het buitenland bouwen [hoofdzakelijk voor Nederlandse opdrachtgevers], zijn we bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen en –organisaties in Europa en zelfs daarbuiten. Dus...waar uw stand ook gebouwd moet worden: wij nemen u de zorg geheel uit handen.

Zoals reeds vermeld, gebeurt alles bij ons onder één dak: wij ontwerpen uw stand, maken het in onderdelen klaar in onze werkplaats en bouwen hem op locatie voor u op. Na de beurs wordt uw stand gedemonteerd en worden de onderdelen opgeslagen in ons magazijn. Uw stand is dus van begin tot eind bij The Inside in goede handen!