Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Hoeveel kost een beursstand?

Blog_price_booth.png
10 mei 2017

Dat is een simpele vraag, maar het antwoord is een stuk gecompliceerder. Om de prijs van een beursstand vast te stellen zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. In dit blog zullen we een aantal van die factoren bespreken.

Grote stand = lagere m2 prijs

De standaard berekening is vrij simpel. Hoe groter uw stand is, des te lager wordt uw prijs per m2. Dit komt omdat er sowieso transportkosten in rekening moeten worden gebracht, of u nu een stand van 50 m2 of van 100 m2 hebt. U zult in dat laatste geval niet opeens twee keer zoveel voor het transport van uw standmaterialen naar de beurs hoeven te betalen. De prijs per m2 neemt dan dus af. Dit ziet u terug in de voorbeelden op onze prijsindicatie pagina: de prijs per m2 neemt af als de stand groter wordt [en de omstandigheden van de stand gelijk blijven].

Variabelen

Er is echter een aantal factoren die de prijs van een beursstand beïnvloeden. De eerste factor is de beurslocatie.

Logischerwijs zal het altijd duurder zijn om een stand op te bouwen in Barcelona dan in bijvoorbeeld Utrecht. Voor het buitenland worden de prijzen namelijk aangevuld met reistijden, transport, hotelovernachtingen en eventueel vluchten. Deze aanloopkosten wegen bij een kleinere stand uiteraard zwaarder door dan bij een grote stand.

Een tweede factor is de standaankleding en –inrichting. Als u veel logo’s en signing in uw stand wil zal de prijs van uw stand ook toenemen. Hetzelfde geldt voor de standinrichting. Bent u van plan veel meubilair te gebruiken in uw stand dan zult u uiteraard ook moeten betalen voor deze meubels. Denk hierbij aan presentatiemeubels, tafels, stoelen, barren met barkrukken of zelfs een complete keuken. Alles is mogelijk.

Er is ook verschil in kosten binnen het standmeubilair. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze huurmaterialen. En daarbinnen kunt u weer kiezen voor de basis versie of de luxe versie. Maar wij kunnen ook alle meubels in jouw stand op maat voor u maken.

Prijsindicatie pagina

Op onze prijsindicatie pagina vindt u een aantal voorbeelden van beursstands die wij gebouwd hebben met bijbehorende prijs. Er is een voorbeeld van een stand van 25 m2, 50 m2, 100 m2 en 200 m2. Hou er rekening me dat deze prijzen exclusief BTW zijn en additionele kosten van de beurs zoals stroomaansluitingen of ophangpunten. Daarnaast zijn deze prijzen gebaseerd op het gebruik van huurmaterialen uit ons magazijn. Als u liever een stand wilt met maatwerk materialen dan zal de prijs per m2 afwijken. 

Deel dit artikel op social media:

Vorige artikel Terug naar Blog overzicht Volgende artikel