Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

NOVEMBER 2016 - AVENGERS STATION SINGAPORE


The Inside bouwde na de tentoonstelling in Parijs ook de Avengers S.T.A.T.I.O.N in Singapore. Lees en bekijk hier ons verhaal over dit bijzondere project:

Op 28 oktober opende de Avengers S.T.A.T.I.O.N tentoonstelling haar deuren in Singapore. Na de Verenigde Staten en Frankrijk is dit de eerste keer dat deze interactieve tentoonstelling plaatsvindt in Zuidoost Azië. Bezoekers kunnen zich aanmelden als nieuw lid van de Agents of S.H.I.E.L.D en leren en ervaren alles over hun favoriete Marvel superhelden en hun superkrachten. Ze kunnen beleven hoe sterk de Hulk is en leren waarom hij groen is. En meer leren over het serum dat Captain America veranderde in een supermens. En uitzoeken hoe de machtige Thor kan reizen tussen Aarde en Asgard. Deze tentoonstelling combineert wetenschap, wiskunde en technologie tot de ultieme interactieve beleving.

Nadat The Inside eerder dit jaar het Avengers S.T.AT.I.O.N in Parijs had gemaakt en opgebouwd, werden wij door Victory Hill Exhibitions gevraagd dit ook voor de tentoonstelling in Singapore te doen. Wij hebben hiervoor een nieuwe en verbeterde set geproduceerd in onze werkplaats in Deventer. Deze set is vervolgens in veertien grote zeecontainers verscheept naar Singapore. De drie schepen waar deze containers mee vervoerd werden vertrokken tussen 30 augustus en 14 september uit Rotterdam en kwamen tussen 6 en 20 oktober aan in het Science Centre. Ons team – Arjen Reparon, Wouter Mooiweer, Albert-Jan van Hasselt, André Bosch and Wesley Buist – was de containers toen al achterna gevlogen om de tentoonstelling daar op te bouwen. Zij hebben vier volle weken keihard gewerkt en hebben geweldig werk verricht. Wij zijn dan ook erg trots op het resultaat!

 

Meer video’s met beelden van de tentoonstelling kun je bekijken op de Facebook pagina van Science Centre: https://www.facebook.com/ScienceCentreSG/?fref=ts

Meer informatie over de tentoonstelling, prijzen en openingstijden: http://www.science.edu.sg/exhibitions/Pages/AvengersStation.aspx