Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

THE INSIDE'S 12 - EuroShop


Met trots presenteren wij: The Inside's 12. Twaalf objecten die symbool staan voor onze kernpunten. Samen vertegenwoordigen zij The Inside en waar wij voor staan. Maar ook wat u kan en mag verwachten als u met ons samenwerkt.

 

1. FULL SERVICE

Geniet van uw koffie – wij zorgen voor de rest.
Wij hebben alle benodigde afdelingen in huis om het proces rondom [het vervaardigen van] uw beursstand voor u te verzorgen. Met ons all-inclusive concept garanderen wij u een stressvrije beursdeelname. Zo kunnen wij u het complete projectmanagement uit handen nemen. De projectmanager die wij aan uw stand toewijzen is uw enige contactpersoon gedurende het hele project. U en hij/zij zijn zodoende altijd overal van op de hoogte. Hij/zij is tevens in contact met alle betreffende afdelingen: ontwerp, DTP, werkplaats, transport, opbouwploeg etc. En deze projectmanager handelt ook alle communicatie met de beurslocatie voor u af. We kunnen uw stand ontwerpen [indien nodig] en vervaardigen, de signing verzorgen, uw stand vervoeren naar de locatie en daar met onze eigen ploeg opbouwen. We kunnen ook technische service tijdens de beurs verzorgen en bouwen uw stand na de beurs ook weer voor u af. Als u wilt kunt u daarna de standonderdelen opslaan in ons magazijn zodat u deze vaker kunt gebruiken. Kortom: van ontwerp tot realisatie – The Inside verzorgt het graag voor u!

2. KWALITEIT

U verdient het beste.
Eén van de redenen dat wij onze opdrachtgevers steeds weer blijven verrassen en ook veel terugkerende opdrachtevers hebben is dat wij een extreem goede kwaliteit bieden. Dit kunnen wij door het hele proces van begin tot eind te regelen. Wij bouwen maatwerk stands, wat betekent dat wij in staat zijn om stands te vervaardigen in alle maten, vormen en kleuren. Allemaal perfect uitgevoerd en vergezeld door de uitstekende service van onze projectmanagers. Wij blijven steeds weer werken aan onze kwaliteit in alle afdelingen van ons bedrijf. Niet alleen om die hoge kwaliteit te behouden, maar ook om waar mogelijk te verbeteren. Want stilstand is immers achteruitgang.

Wij zijn lid van de Exhibit Designers and Producers Association [EDPA], de International Federation of Exhibition and Event Services ([IFES] en de Event Supplier and Services Association [ESSA].

3. WERELDWIJD

Standbouw zonder grenzen.
Wij realiseren ongeveer 80% van onze projecten buiten Nederland. Het merendeel van deze projecten vindt plaats in Europa, waar uw stand met ons eigen transport naar de beurs wordt vervoerd. In 2016 bouwden we meer dan 400 stands in 49 verschillende steden in 11 Europese landen. Buiten Europa bouwden we daarnaast ook nog verschillende stands in 12 steden in nog eens 7 landen. Van Frankfurt tot Goa, India en van Barcelona tot Washington: we kwamen – we zagen – we bouwden! Door onze ervaring in het werken en bouwen over de hele wereld zijn we bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen- en organisaties wereldwijd. Dat maakt ons de perfecte partner voor al uw [inter]nationale projecten!

4. FLEXIBEL

Wij zetten die extra stap.
Onze flexibiliteit onderscheidt ons van onze concurrentie. De afgelopen jaren zijn we gegroeid van een klein naar een middelgroot bedrijf. Maar we hebben onze simpele bedrijfsstructuur behouden zodat het aantal transacties tijdens een project geminimaliseerd blijft. Deze structuur, gecombineerd met onze korte interne communicatielijnen, stelt ons in staat om tijdens het hele proces flexibel te blijven. Zodat we elke onvoorziene situatie makkelijk op kunnen lossen. En u een stressvrije beursdeelname kunnen bieden.

5. PROJECTMANAGEMENT

Ervaren en enthousiast met een hands-on mentaliteit.
Onze projectmanagers zijn de ruggengraat van ons bedrijf. Zij staan in nauw contact met al onze afdelingen die nodig zijn om uw stand te bouwen: ontwerp – DTP – technische tekenaars – werkplaats – transport – opbouwploeg etc. Zo kunnen we het complete projectmanagement voor u verzorgen. De projectmanager die aan uw project is toegewezen is daardoor ook uw enige contactpersoon. Dit houdt de communicatielijnen kort en helder. Uw projectmanager zit bovenop uw project tot en met het moment van oplevering. Zo zorgen we ervoor dat elk detail op de goede manier wordt uitgevoerd.

6. WERKPLAATS

Standbouw is vakmanschap.
Al onze beursstands worden gemaakt in onze eigen werkplaats in ons pand in Deventer. Deze werkplaats is uitgerust met een verfspuiterij en verschillende CNC-machines. Maar nog belangrijker, hier werken 15 ware vakmannen die elk hun eigen specialiteit hebben maar allemaal houden van hun vak. Samen vertegenwoordigen zij meer dan 600 jaar ervaring. En omdat wij vooral met hout bouwen kunnen deze ambachtsmannen alle maten, vormen en kleuren fabriceren. Dus welke stand u ook wil, zij maken hem voor u!

7. FUN

Meer dan alleen werk.
Al onze medewerkers werken keihard. Maar we zorgen er ook voor dat we het leuk hebben samen. Het ontwerpen, maken en opbouwen van een stand is namelijk niet gewoon werk. Het is teamwork. En als je in een gezellig team werkt dan is je werk niet alleen leuk, maar blijft dat werk ook leuk. Maar voor u als opdrachtgever moet het ook leuk zijn om met The Inside te werken. Daarom maken we altijd tijd voor een praatje met een kop koffie/thee. Of een goed glas wijn.

8. COMMUNICATIE

Altijd een goede verbinding.
Wij geloven in directe communicatie en 24/7 service. Omdat wij het complete projectmanagement kunnen verzorgen heeft u maar één contactpersoon tijdens uw hele project. Dit zorgt voor een helder proces en maakt directe communicatie mogelijk. Uw contactpersoon – onze project manager – staat in direct contact met al onze afdelingen. Sterker nog, hij/zij zit slechts twee bureaus van onze DTP’er vandaan. En hoeft alleen maar de trap af te lopen om te overleggen met de timmermannen in onze werkplaats. Hierdoor zijn onze interne communicatielijnen kort en kunnen we het hele project door flexibel blijven.

9. ERVARING

21 jaar ervaring – dat is wat wij u bieden.
21 jaar waarin we gegroeid zijn van een eenmanszaak naar een bedrijf met 65 ervaren medewerkers en een groot aantal professionele freelancers en leveranciers. In 2016 bouwden we meer dan 400 stands in 61 steden in 18 landen over de hele wereld. Door deze jarenlange ervaring in het werken en bouwen over de hele wereld [80% van onze opdrachten realiseren we buiten Nederland] zijn wij bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen- en organisaties wereldwijd.

10. TRANSPORT & MAGAZIJN

Waar uw stand ook gebouwd moet worden – wij kunnen het.
Alle stands die op beurzen in Europa gebouwd moeten worden, vervoeren wij met ons eigen wagenpark. Voor stands buiten Europa regelen we het transport van al uw materialen. Wij sturen vervolgens één van onze teams naar de locatie om uw stand op te bouwen of regelen een lokale partner die dit onder onze supervisie voor ons doet

Daarnaast beschikken we in ons magazijn over 14.000 m2 opslagruimte. Hier kunnen we al uw standonderdelen en –materialen voor u bewaren. Tevens beschikken wij over een grote voorraad huurmaterialen die u in uw stand kunt gebruiken. Door deze opslagmogelijkheid kunt u uw stand[materialen] hergebruiken. Dat is niet alleen kostenefficiënt, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

11. CREATIEF

Steeds weer nieuwe ideeën.
Het zwaartepunt van onze creativiteit ligt in onze ontwerpafdeling. Onze ontwerpers vertalen uw ideeën en wensen in een creatief ontwerp van hoge kwaliteit dat u vast en zeker positief zal verrassen. Maar het zijn niet alleen de ontwerpers die innovatief zijn. De vakmensen in onze werkplaats zijn zo creatief dat zij standonderdelen in bijna elke vorm kunnen vervaardigen. En onze projectmanagers zijn altijd vindingrijk in het oplossen van elk onvoorzien probleem voor u. Geen vliegveldstaking of stroomstoring kan ons stoppen uw stand te bouwen! 

12. ALLES IN HUIS

The Inside staat als een huis.
Wij bieden u een full service concept. Dat kunnen wij omdat wij alle afdelingen en alle ruimte hebben in ons pand in Deventer om uw stand te realiseren. Hier vindt u ons accountmanagement, projectmanagement, planning, DTP, technische tekenaars en financiën. Maar wij hebben hier ook onze eigen ontwerpafdeling. En een grote werkplaats met CNC-machines en verfspuiterij. In ons 14.000 m2 grote magazijn slaan we onze huurmaterialen en uw standonderdelen op. Alle stands voor beurzen in Europa vervoeren wij met ons eigen wagenpark. En uw stand wordt altijd gebouwd door onze eigen opbouwploeg. Ons team van 65 enthousiaste vakmensen staat altijd voor u klaar!