Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Als u deelneemt aan een beurs wilt u natuurlijk dat uw stand de juiste uitstraling heeft. Een uitstraling die past bij de door u gekozen beursdoelstellingen. Het ontwerp van uw beursstand en de inrichting hiervan bepalen grotendeels die uitstraling.

HET ONTWERP VAN EEN BEURSSTAND

Het juiste ontwerp moet uw beursdoelstellingen ondersteunen. Gaat u bijvoorbeeld een product lanceren tijdens de beurs, dan zal dit product ook centraal moeten staan in uw stand. Een goed beursstand ontwerp is daarnaast origineel en valt op tijdens de beurs. U wilt immers dat beursbezoekers uw stand bezoeken en niet zomaar voorbij lopen.

Onze designafdeling ontwerpt graag een stand voor u die volledig aansluit bij al uw wensen, past binnen uw budget en waarvan de vormgeving perfect uitstraalt waar u als opdrachtgever voor staat. Omdat The Inside geen systeembouwer maar een houtbouwer is, bieden wij u niet alleen een echt doordacht ontwerp met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook een perfecte uitvoering [en dito service]. Onze opdrachtgevers zijn dan ook steeds weer aangenaam verrast als ze zien hoe dicht de uitvoering bij het ontwerp is gebleven.

Ontwerp en uitvoering stand

 

DE INRICHTING VAN EEN BEURSSTAND

Naast het ontwerp van de stand is ook de beursstandinrichting is een belangrijke factor om de juiste sfeer en uitstraling te genereren. Wilt u uw stand ingericht hebben met verschillende zitjes of liever een bar? Wilt u kastruimte in uw stand of displays? Een huiskamerconcept geeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een stand met verschillende spreekruimtes. Hou hierbij altijd het doel van uw beursdeelname voor ogen. Waarom staat u op de beurs? Als u een nieuw product wilt lanceren zal hier een ander ontwerp voor uw stand gemaakt worden dan als u voornamelijk wilt netwerken.

inrichting beursstand

Bij het inrichten van uw beursstand is het ook belangrijk om het juiste meubilair te kiezen. In een koffiecorner met loungebanken of aan een bar met barkrukken kunt u allebei een kopje koffie drinken, maar ze geven wel een andere sfeer aan uw stand.

Uiteraard kunt u de inrichting van de beursstand en het ontwerp van de beursstand niet los van elkaar zien. Deze twee elementen vullen elkaar aan en zult u als opdrachtgever samen met ons bepalen en vormgeven. U kunt hier uiteraard wel zelf al vooraf over nadenken. Hoe formeel of informeel wilt u uw stand vormgeven en inrichten? En welke kleuren wilt u juist wel of juist niet terugzien in uw stand? Ook signing is belangrijk: hoe meer logo's en afbeeldingen uw in uw stand plaatst, des te levendiger uw stand zal worden.

inrichting beursstand

The Inside helpt u graag mee met het kiezen en creëren van de juiste uitstraling van uw beursstand!