Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Wij bouwen uw stand waar u wilt!

Ongeveer 70% van onze stands die we jaarlijks produceren, bouwen we in het buitenland op. Door onze ervaring zijn wij bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen en -organisaties wereldwijd.

Waar u uw stand ook gebouwd wilt hebben, er zijn inmiddels weinig beursgebouwen waar we nog nooit een stand hebben geplaatst. Van Hardenberg tot Las Vegas, Kaapstad of Hong Kong: ons is niets te gek of te ver!


Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Bel mij
Versturen...
Wij wijzen u op onze privacyverklaring

Geïnteresseerd in onze stands?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Beursconcepten-2.jpg

4 keuzemogelijkheden voor onze diensTverlenIng buitenland

1] ONTWERP EN BESTEK

Nedap - Intersec

Op basis van uw briefing maken we een ontwerp voor uw stand. Dit ontwerp wordt voorzien van technische tekeningen en een omschrijving. Met dit uitgewerkte pakket kunt u de stand uitbesteden bij een standbouwbedrijf op de beurslocatie. Het projectmanagement deel wordt daarbij door uzelf geregeld.

2] UITBESTEDEN BIJ EEN PARTNER


Op basis van uw briefing maken we een ontwerp voor uw stand. Dit ontwerp wordt voorzien van technische tekeningen en een omschrijving. Dit plan leggen we neer bij onze partners ter plaatse [The Inside heeft een netwerk van standbouwpartners die in hun regio de weg weten] die de stand voor ons zullen verzorgen. Vanuit Deventer voeren we het projectmanagement uit en we zullen ter plaatse zijn voor de oplevering om de gewenste kwaliteit te garanderen. Deze optie is doorgaans goedkoper - met uitzondering van de VS - dan geheel verschepen vanuit Nederland.

3] STAND VANUIT NEDERLAND VERSTUREN

De stand wordt in zijn geheel voorbereid in Deventer, waarna alle materialen in een container of transportkisten naar de beurslocatie worden verscheept. Ter plaatse zullen onze eigen bouwers of ingehuurde bouwers met een voorman van The Inside de stand opbouwen [in een aantal staten in de VS mogen alleen bouwers uit de desbetreffende staat bouwen en mag The Inside enkel een coördinerende functie vervullen]. Veel landen buiten Europa hebben andere kwaliteitsnormen en bouwmethoden, maar door de stand te bouwen in eigen beheer, kunnen wij de door u gewenste kwaliteit waarborgen en zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

4] STAND ZELF OPBOUWEN

Rolloos setup

De stand wordt door The Inside voor u ontworpen en gebouwd. Deze wordt vervolgens modulair gemaakt en kan door uzelf ter plaatse worden opgebouwd. We zetten met u de set op in onze werkplaats waarna deze verpakt wordt in kisten. Indien u geen tijd heeft voor de overzeese montage dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u verzorgen.

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of wilt u graag een oriënterend gesprek met onze specialist voor beursbezoeken buiten Europa? Neem dan contact met ons op.