Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Eerste Hulp Bij Beursdeelname

Waar moet u allemaal aan denken als u gaat deelnemen aan een beurs? Wat moet u regelen voor, tijdens en na de beurs? Als u voor het eerst naar een beurs gaat of nog niet zoveel ervaring heeft met beursdeelname, lijkt het soms wel alsof u aan duizend dingen tegelijk moet denken. Om u op weg te helpen, hebben we verschillende handige tips en overzichten voor u op een rijtje gezet. Zo bieden wij u onder meer een overzichtelijke beurschecklist en 10 tips om bezoekers naar uw stand te leiden. Maar helpen wij u ook op weg met de begroting en de strategie rondom uw beursdeelname. U vindt deze downloads onderaan de pagina. Op naar een geslaagde beursdeelname!

Freeslogo-The-Inside.jpg

VOOR DE BEURS

Nadenken over uw beursdeelname begint al maanden voor de opening van de daadwerkelijke beurs. Hieronder volgen een paar onderwerpen waar u voor de beurs al over nagedacht moet hebben.

Meer informatie nodig? Download onderaan de pagina onze download Beursplanning voor uitgebreide informatie rondom alle onderdelen waar u voor uw beursdeelname rekening mee moet houden.

houtbewerking.jpg

Tijdens de beurs

Op het moment dat uw beursdeelname daar is en de beurs begint, zult u uw standbemanning moeten briefen en uw stand moeten controleren. Zorg voor een duidelijke taakverdeling en zorg dat al het personeel in uw stand weet wie welke verantwoordelijkheden heeft. Maak ook afspraken over kleding en bijvoorbeeld het aanspreken en benaderen van bezoekers.

Als de beurs zijn deuren opent moet uw stand helemaal klaar zijn. Test daarom op tijd of alle aangesloten apparatuur naar behoren werkt en de catering goed geregeld is. Neem ook de tijd om de inventaris na te kijken: zijn alle kantoorartikelen en keukenartikelen aanwezig en is er voldoende promotie- en informatiemateriaal?

Standbouw-2.jpg

NA DE BEURS

Als de beurs is afgelopen, is uw werk dat nog niet. Direct na de beurs moet u aan de slag met de follow up en evaluatie van uw beursdeelname.

Meer informatie nodig? Download onderaan de pagina onze download Tijdspad voor meer informatie rondom de onderdelen waar u na uw beursdeelname rekening mee moet houden.

Standbouw-3.jpg

The Inside helpt u graag aan een succesvolle beursdeelname. Wij maken samen met u de ultieme stand voor welke beurs dan ook. Onderscheidend en met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Wilt u dat ook? Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze medewerkers!

DOWNLOADS (pdf) 

Voor de beurs: Beurschecklist I Beursplanning I Strategie I Begroting
Tijdens de beurs: Hoe krijg ik bezoekers in mijn stand?  
Na de beurs: Tijdspad I Evaluatie