Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

Onze bedrijfsstructuur

In de loop der jaren zijn we gegroeid van een kleine naar een middelgrote organisatie die ondanks de groei haar flexibiliteit heeft weten te behouden. Ondertussen is ons bedrijf wel zodanig gestructureerd dat we het gehele proces kunnen controleren en beheren.

We werken intern met korte lijnen om het project tot het moment van oplevering te voorzien van zo weinig mogelijk overdrachtsmomenten.
Kantoor.jpg

Indeling van ons proces

We hebben ons proces als volgt ingedeeld:

Na het eerste contact met ons neemt de accountmanager een briefing op met al uw wensen. Deze worden door de ontwerper in nauwe samenwerking met de accountmanager vertaald naar een passend en functioneel ontwerp. Hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Wanneer we in dit traject goed naar uw wensen hebben geluisterd en dit hebben weten te vertalen naar een goed ontwerp, halen we u als klant binnen!

Onze accountmanager is deel van een projectteam. Zodra de beursstand verkocht is, wordt het project overgedragen aan de projectmanager. De accountmanager en projectmanager werken nauw samen. De projectmanager van het team gaat met u de diepte in over de details van uw stand. We geloven dat als een team uw stand behandelt, er geen details verloren gaan.

magazijn-gele-stellingen.jpg

Alles in eigen huis

Aangezien we alles in eigen huis hebben van werkplaats tot spuiterij, van magazijn tot expeditie en van eigen transport tot buitendienst hebben we het volledige traject in eigen hand. Alleen door alles in eigen hand te houden, houden we controle over het gehele proces.

Al onze afdelingen hebben een teamchef die wekelijks rapporteert aan de technisch directeur. Hier worden de evaluaties over de afgesloten projecten besproken en samen, waar nodig, verbeterplannen opgesteld.

Door telkens de klussen intern te meten komen we tot verbeterpunten welke weer concreet uitgewerkt kunnen worden en omgezet kunnen worden naar actiepunten.

Wij zijn constant in beweging om onze processen te verbeteren aangezien we geloven dat een organisatie telkens moet groeien.