Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

The Inside is aangesloten bij drie branche organisaties:

EDPA

De Exhibit Designers and Producers Association (EDPA) is opgericht in 1954 en is een internationaal erkende branche organisatie met meer dan 300 leden uit 18 landen. Deze leden zijn professioneel betrokken bij ontwerp, bouw, transport, installatie en service binnen de beurs- en evenementensector.

De missie van EDPA is het verbeteren van de interesse van de leden op het gebied van ontwerp en bouw van beurzen, evenementen en andere ervaringsgerichte omgevingen. EDPA draagt bij aan het succesvol en integer zijn van deze branche door ondersteuning, communicatie en educatie.

www.edpa.com

IFES

De International Federation of Exhibition and Event services (IFES) is actief sinds 1984. IFES helpt leden om hun internationale opdrachtgevers beter van dienst te zijn. In een branche waar geografische veranderingen en ontwikkelingen continue zijn, levert IFES een netwerk dat professionals uit de branche kan helpen bij hun uitdagingen en hun mogelijk nieuwe opdrachten biedt.

www.ifesnet.com

CLC-VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.

CLC-VECTA draagt bij aan de optimale profilering van het medium Live Communication en aan de verdere professionalisering van de Live Communication branche en onze circa 200 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren. Dit doet CLC-VECTA onder meer door interessante bijeenkomsten te organiseren en nieuws, relevante cijfers en kennisdocumenten te delen. Daarnaast doet CLC-VECTA, in samenwerking met Hogescholen, structureel onderzoek naar de meerwaarde van Live Communication.

http://www.clcvecta.nl/