Versturen...

Meer informatie nodig?
Wij bellen u graag terug.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring
x
+ 31 (0)570 65 62 55
info@the-inside.nl
LinkedInFacebookTwitterPinterest

De historie van The Inside

The Inside werd in 1996 gestart door Michael Hermans – gewoon in een ‘slaapkamerkantoor’ thuis. Van daaruit bereidde hij projecten voor en bouwde hij samen met freelancers. In de daaropvolgende jaren groeide The Inside uit tot een allround standbouw bedrijf met internationale ervaring. Sinds 2008 is The Inside gevestigd in ons pand aan de Teugseweg.


Pand-buitenzijde2.jpg

The Inside nu

In de 20 jaar dat The Inside bestaat is het uitgegroeid tot een bedrijf met 65 vaste medewerkers: 25 op kantoor, 15 in de werkplaats en 25 in de buitendienst. Daarnaast doen we regelmatig een beroep op een groot aantal vaste professionele freelancers. Ondanks deze groei zijn we flexibel gebleven, maar wel zo gestructureerd dat we het hele proces kunnen managen.

In ons pand, 14.000 m2 groot, hebben we alles onder één dak: account- en projectmanagement, ontwerp, technisch ontwerp, marketing en communicatie, werkplaats, ruime voorraad huurmeubilair, magazijn etc.

The Inside voert jaarlijks ongeveer 500 projecten uit, waarvan 70% buiten Nederland.  


Kantoor.jpg

DE NAAM 'THE INSIDE'

De naam “The Inside” [de binnenkant] symboliseert de gedachte dat het werk alleen goed kan worden gedaan als er behalve naar de opdracht ook wordt gekeken naar de opdrachtgever. Dankzij deze bedrijfsfilosofie kunnen wij in zowel ontwerp als uitvoering de nuances aanbrengen die zorgen voor een onmiskenbare meerwaarde.
Met name door het feit dat we alle disciplines zelf in huis hebben, weten we onze klanten telkens weer te verrassen en aan ons te binden met een enorme dosis creativiteit en kwaliteit.


Wilt u ook profiteren van de ruime ervaring die The Inside heeft in het maken van stands? Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze medewerkers!

Kantine.jpg