Aluvision Modular System

Wij zijn trots om deel uit te maken van het Aluvision ambassadeurs programma. Als partner brengen we bij The Inside graag de toekomst van evenementen en exposities naar jou toe en zijn we klaar om samen jouw ideeën tot leven te brengen.

The Aluvision Story

Met productiefaciliteiten in België en Duluth (VS) is Aluvision een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige modulaire systemen voor beurzen, indoor en outdoor evenementen. Het indrukwekkende assortiment modulaire oplossingen combineert een creatief ontwerp met een superieure afwerking. Aluvision verdeelt zijn producten via een wereldwijd netwerk van lokale partners.

Duurzaamheid

Aluvision voert een beleid waarbij duurzaamheid centraal staat. Alle Aluvision producten zijn uitzonderlijk duurzaam en ontworpen om eindeloos hergebruikt te worden. Al meer dan twintig jaar bewijzen de producten van Aluvision hun toegevoegde waarde in het creëren van een duurzamere  omgeving. 

Solutions

Modulaire systemen

LED-tegels

Event unit

Modulaire systemen

Aluvision is de nummer één partner voor hoogwaardige modulaire systemen voor de standenbouw. Dankzij het innovatieve plug-and-play systeem en de toolless montage kunt u uw stands op een efficiënte en kosteneffectieve manier bouwen. 

De basis van het Aluvision productassortiment is het Omni-55 PRO kader. Dit kadersysteem met geïntegreerde Velcro®-technologie kan worden gecombineerd met paneel- en doekinvullingen, waardoor u unieke standdesigns kunt creëren. Bovendien is het Omni-55 PRO kader volledig compatibel met andere Aluvision producten zoals lichtbakken, volumes, vloersystemen, verlichting, het verdiepingssysteem, enz.

LED-tegels

Gebruik de Hi-LED tegels van Aluvision om eye-catching videowanden te bouwen. Dankzij hun plug-and-play aansluiting en modulaire formaat (496 x 496 mm) passen Aluvision LED tegels perfect in Aluvision kaders, waardoor elke installatie een fluitje van een cent is.

Het Aluvision Hi-LED 55 gamma biedt opties voor zowel binnen- als buitengebruik. De outdoor tegels hebben een pixel pitch van 3.9 en een zeer hoge helderheid van 4500 nits, waardoor ze ook de perfecte oplossing zijn voor etalages. Voor binnen toepassingen biedt Aluvision Hi-LED tegels aan met een pixel pitch van 2.5 en 1.9. Naast de standaard rechte tegels heeft Aluvision ook convexe en concave Hi-LED tegels ontwikkeld, waarmee oneindig veel creatieve configuraties mogelijk zijn.

Event unit

Op zoek naar extra buitenruimte? Met Flexbox heeft u de juiste oplossing! Deze modulaire units geven een uitzonderlijk touch aan je buitenevenement! Ze kunnen niet alleen op talloze manieren worden geconfigureerd, maar kunnen zelfs worden gestapeld, zodat je de perfecte eventruimte kunt creëren.

Een mobiele showroom, een opmerkelijke showcase, een luxueuze VIP-lounge… De Flexbox-toepassingen zijn eindeloos. De units kunnen worden uitgerust met een uitgebreid gamma aan  wanden, verlichting, bureaus of ander Aluvision meubilair. Het resultaat? Een unieke ruimte die een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan uw evenement.